Skater Boy

Skater Boy voor Android

Simpele skateboard-game voor Android

Skater Boy is een gratis Android game waarin je al skatend hindernissen ontwijkt en punten scoort door het uitvoeren van mooie sprongen. Ben je een liefhebber van ongecompliceerde platformspelletjes, dan kom je met Skater Boy ongetwijfeld aan je...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Goede, directe besturing

TEGEN

  • Té makkelijk

Gemiddeld
6

Skater Boy is een gratis Android game waarin je al skatend hindernissen ontwijkt en punten scoort door het uitvoeren van mooie sprongen. Ben je een liefhebber van ongecompliceerde platformspelletjes, dan kom je met Skater Boy ongetwijfeld aan je trekken.

De besturing van het Android-spelletje is ongecompliceerd en Skater Boy reageert vlot. Onderin het scherm vind je een pijl naar rechts waarmee je versnelt en een pijl omhoog die de skater doet springen. Vervolgens skate je onder het genot van fijne achtergrondmuziek level na level door.

Skater Boy is erg simpel, waardoor een echte uitdaging ontbreekt. Wellicht vereisen de latere levels meer skate-skills, maar dat betekent wel dat je je eerst door een paar saaie momenten moet heen worstelen.

Meeste downloads Arcade games voor android

Skater Boy

Download

Skater Boy 1.18.41

Beoordelingen about Skater Boy

Promotie×